четвер, 4 грудня 2014 р.

ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ – 75


     Волинь…Благословенна Богом древня земля дулібів і бужан, яка дала наснагу невмирущій Лесі, плекала талант композитора Стравінського, вчених Цинкаловського і Річинського . Земля трударів , чиї руки плекають колос , творять багатство держави, це – оберіг обдарованих людей , добрі діла і таланти яких множать її славу.
   З нагоди 75-річного ювілею утворення Волинської області  бібліотечні працівники бібліотеки-філії №2 та гімназії організували і провели для учнів 9-А класу (класний керівник С.О. Бабяк.) інформаційний коктейль  «Це нашої історії рядки».  
     Ведучі заходу Зоя Костюк і Тетяна Смарш  розповіли про  багатовічну історію краю, у якій вдосталь як радісних так і трагічних сторінок.
  Глибинним змістом були  наповнені  виступи голови Нововолинської міської організації ветеранів війни та праці Л. П. Дударя, учасника бойових дій, ветерана праці В. М. Бусловського, голови первинної організації ветеранів війни та праці В. П. Приступи. Вони  поділилися з присутніми своїми  спогадами  про  те, як будувалося і зростало  наше місто, як одна за одною поставали нові шахти, та про  трудові будні шахтарської праці.