вівторок, 17 квітня 2018 р.

МОЛОДЬ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ


    Бути здоровим модно, стильно, красиво, класно. По справжньому сучасний еталон краси – здорова людина, яка обирає здоровий спосіб життя. Говорити про здоровий спосіб життя варто з усіма, але особливо – з учнями, адже перед ними ось-ось відчиняться двері у доросле життя повне невідомості. Саме з цією метою у бібліотеці-філії №2 спільно з працівниками Волинського обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь» відбулася актуальна розмова «Обираємо здоровий спосіб життя».

     Із вступним словом виступила бібліотекар Тетяна Смарш, яка розповіла про основні принципи здорового способу життя  та наголосила на тому, що сучасне життя вимагає від нас бути активними, тому ми маємо турбуватися про своє здоров’я.
 Надзвичайно  цікаво провели тренінг«Здоровий спосіб життя» працівники  Волинського обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь» психологи-тренери Олена Качорок та Наталія Гавронська. 
   Учні 9-А класу НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1-колегіум» (класний керівник Надія Пікарук) стали його активними учасниками. Старшокласники із задоволенням взяли участь у живій анкеті «Міфи та реальність», у мозковому штурмі «Шлях до здорового способу життя».
          Під час заходу юнаки та дівчата  висловлювали свої думки та визначили для себе основні принципи збереження здоров’я, небезпеку шкідливих звичок, неправильного харчуваня. 
        У бібліотеці влаштована тематична полиця «Територія здоров'я».