середу, 1 жовтня 2014 р.

У БІБЛІОТЕЦІ - ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

           30 вересня, з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек вже стало традицією проведення  Дня  відкритих дверей.  В цей святковий день бібліотечними працівниками  проведено ряд цікавих заходів.
      Для шанувальників класичної літератури  у бібліотеці-філії №2 відбувся   літературний диліжанс «І знову класика до нас з полиць іде». Учні 11 класу ЗОШ №3 мали змогу ознайомитися з незабутніми шедеврами класичної літератури, а саме творами письменників-ювілярів 2014 року : Т.Г. Шевченка, Ю.А. Федьковича, П.А. Грабовського, М.М. Коцюбинського, Оскара Уайльда,  Йоганна Гете та ще багатьох високообдарованих майстрів слова. Особливого забарвлення заходу додали літературна вікторина, слайд-презентація та демонстрація відеофільмів.   
       Провели презентацію  книжкової виставки-прем'єри «Парад української сучасної книги», на якій  представлені найкращі видання авторів жіночої прози, гостросюжетного, сентиментального роману, містичних пригод, психологічної новели, провокативної прози тощо. Не залишили байдужими відвідувачів бібліотеки твори Ірен Роздобудько, Люко Дашвар, Сергія Жадана, Макса Кідрука та багатьох інших. 
Також у цей день  для учнів Нововолинського ліцею-інтернату та ЗОШ №7 була проведена  екскурсія по бібліотеці.  Свято завершилося, але двері книгозбірні завжди гостинно відкриті для наших користувачів.