вівторок, 18 листопада 2014 р.

ТОЙ СТРАШНИЙ ГОЛОДОМОР

   
   Кажуть, що час лікує душевні рани, але рану в серці України, пов'язану з Голодомором 1932-33рр, загоїти неможливо. Це був найчорніший час в історії України. Жахливо навіть через роки ступати болючими стежками страшної трагедії, яка розгорілася на благословенній землі квітучого українського краю.

 До цієї трагічної дати у бібліотеці-філії №2 була проведена відеогодина «Очима  болю,  відлунням  в  серцях». На захід були запрошені учні 11-го класу ЗОШ №3. Завідувач бібліотеки Зоя Костюк  ознайомила присутніх з  подіями, які торкнулисяся своїм чорним крилом різних регіонів України.

   Присутнім було запропоновано переглянути  мультимедійну слайдову презентацію з історичними довідками і фотофактами «Голод 33-го» та документальну стрічку про Голодомор.
     Вшанування жертв Голодомору – це воскресіння нашої пам’яті. Пам‘ять про знищених і невинно убієнних має об’єднати у великій скорботі всіх, хто любить Україну, незалежно від національності і мови спілкування, віросповідання чи місця проживання – тобто весь український народ.