понеділок, 22 лютого 2016 р.

СПОЧАТКУ БУЛА КЛАСИКА


 Незабутні шедеври української класики мають загальне визнання і є взірцями національної культури. Вони і нині захоплюють серце читача будь-якого віку, адже у них йдеться про вічні цінності.

 Щоб зацікавити молодь художнім твором як явищем мистецтва, не менш цікавим ніж світ сучасних комп’ютерних  технологій, у  бібліотеці-філії №2 в рамках молодіжної вітальні «Співрозмовник» відбулося літературне ерудит-шоу «Актуальна завжди класика». На захід завітали учні 9-А класу НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1-колегіум» (класний керівник Тамара Ткачук).
      Ведуча завідувач бібліотеки Зоя Костюк  ознайомила присутніх з  життєвим та творчим шляхом класиків української літератури - Івана Франка, Лесі Українки та ще багатьох високообдарованих майстрів слова, які відійшли у вічність, залишивши нам свої шедеври, сповнені гарячих почуттів і драматизму буття.            
     Неабияке задоволення приніс школярам ерудит-конкурс. Грати було неймовірно цікаво. Кожен із учасників мав можливість продемонструвати свої глибокі знання та високий рівень підготовки з літератури.
      У бібліотеці влаштовані  тематичні полиці «У вінок Великому Каменяреві» до 160 річчя від дня народження Івана Франка  і до 145 річчя від дня народження Лесі Українки «Вогонь її пісень не згасять зливи літ».