середу, 1 лютого 2017 р.

НОВІ ВИДАННЯ – НОВІ ЗУСТРІЧІ

         Саме під такою назвою у бібліотеці-філії №2 Нововолинської ЦБС відбувся бібліофреш, який підготувала і провела бібліотекар Тетяна Смарш. Книгозбірня гостинно відчинила двері для тих, хто не уявляє своє життя без книги  та  зібрала користувачів у дружнє, сімейне коло. Адже кожна нова книга в бібліотеці – це подія і нове знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом.
       Як зорієнтуватися у морі нових книжок? Що цікавого написали улюблені автори? Що нині модно читати? На всі ці питання намагалася відповісти бібліотекар під час знайомства присутніх з новими книгами.  Огляд новинок, який вона провела  викликав у читачів  бажання детальніше ознайомитися із  книгами, про які йшла мова. А це художні твори, які дійсно вартують уваги: «Танець білої тополі» Надії Гуменюк, «Діва Млинища» Володимира Лиса, «Смарагд» Валентини Мастєрової, «Купеля», «Повернутися дощем» Світлани Талан, «Зірка для тебе» Дари Корній, «Цвіте терен» Лесі Романчук, «Коли брати стають ворогами» Ніни Фіалко та інші. 
Дехто із присутніх  вже знайомий  з книгами того чи іншого автора, а більшість  – відкривали для себе нові імена. Не залишили байдужими відвідувачів бібліотеки твори Анастасії Вінник, Оксани Кузів, Еріка Сігала, Дарини Гнатко, Марка Леві, Марії Хімич  та багатьох інших.  
      Звісно у всіх читачів різний читацький досвід, різне коло читацьких інтересів. Адже немає книжки, яка сподобалася б усім. Скільки людей – стільки смаків, але всіх нас об’єднує любов до книги.