четвер, 16 березня 2017 р.

ПРО ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИ ГОВОРИЛИ У БІБЛІОТЕЦІ

       

 16 березня у бібліотеці-філії №2 відбувся  дискусійний бар’єр «Кайф і молоде покоління»,
на який запросили учнів 10-Акласу Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради.

      Саме в юнацькому віці хочеться якнайбільше про все дізнатись, хочеться брати від життя все. Але вислів «Бери від життя все…» кожен розуміє по своєму. Багато думок є з цього приводу. Для одних це спорт, подорожі, захоплення музикою, книгами. А для інших це цигарки, алкоголь, наркотикизазначила завідувач бібліотеки Зоя Костюк.
     Пізнавальними  був виступ сімейного лікаря амбулаторії смт. Благодатне Людмили Василівни Корзонюк. Вона розповіла про негативний вплив шкідливих звичок на організм підлітка, що ще не сформувався.  Дана тема  викликала у присутніх щире зацікавлення і обговорення. Молодь мала можливість поспілкуватися з фахівцем і отримати професійні відповіді на питання.
    Надзвичайно  цікаво провели тренінг-дискусію працівники  Волинського обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь» координатор проектів з дітьми та молоддю Вікторія Скриннікова та психолог Наталія Гавронська.
  Ними була запропонована участь у мозковому штурмі «Здоров’я – це…», де учні відкрито висловлювали власні бачення.  У грі-дискусії про куріння, присутні були поділені на дві групи: стверджувальну та заперечувальну, а судді робили висновки. Та ще багато  цікавого та повчального почули учні на заході, що спонукало їх до роздумів.
       До уваги присутніх була представлена тематична полиця «Захоплення, що ведуть у безодню».