середу, 5 липня 2017 р.

ЗАХОПЛЮЙСЯ І ТВОРИ!

      Український народ з давніх часів славився умінням створювати красу. Із далекого минулого прийшло до нас вишивання, плетіння, в’язання, різьблення, ткацтво. І виникло воно з любові до рідної землі та потреби не лише бачити красу, а й творити її власними руками.
       Створення виробів своїми руками – цікаве і захоплююче заняття. І сьогодні все частіше можна зустріти за цим заняттям як дорослих так і молодь. Адже  таким чином люди відпочивають і отримують від цього задоволення.
    Проте, красу не достатньо просто створити,  нею хочеться ділитися з усім світом. Саме з цією метою завідувач бібліотеки-філії №2 Зоя Костюк організувала творчий мікс «Руки творять дива, якщо серце сповнене добра». 
      Свої роботи представляли чудові майстрині Тетяна Ігорівна Дзяйло та Олена Сергіївна Фальтин. Їх неповторні та оригінальні вироби є окрасою у помешканнях, ними замилується кожен, бо у них вкладена душа.  
       На виставці-інсталяції «Прекрасне своїми руками» були представлені вишивки, вироби з декоративного плетіння, бісероплетіння, текстильні ляльки, вироби зі стрічок, ротангу, лози та багато інших робіт.
   
 
        У бібліотеці панувала творча атмосфера. Присутні   мали можливість  поспілкуватися, презентувати свої роботи, та освоїти нові види рукоділля.