пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

ЧАРІВНА СИЛА ПОЕЗІЇ

     Поезія… Неможливо уявити собі наше життя без неї. Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Часто поезія – це сповідь, молитва, порада.
     Щоб збагнути, який багатий і дивовижний її світ, полюбити її по-справжньому у бібліотеці відбувся літературно-поетичний альбом «Поетична палітра нашого краю», на який завітали учні 9-го класу Нововолинської гімназії (класний керівник  Євгенія Кузьмівна Захарчук).      
        Свій прекрасний світ слова присутнім  дарували поети Ярослав Григорович Гиць та Світлана Василівна Жура. Автори різні за освітою, професією, та уподобаннями, але всі – творчо обдаровані, духовно багаті, знаходять час для поетичної творчості і діляться усім цим з людьми. В основу їх поезій лягла любов до рідного краю, ніжні почуття, священні спогади та бажання достукатися до кожного серця.
       На заході  звучали вірші у виконані учнів, бібліотекарів та  авторів. Не залишили нікого байдужими їх поетичні твори. Емоційним та щирим було спілкування. Автори поетичних збірок ділилися своїми планами на майбутнє, а також дарували  книги з автографом.
     Ця зустріч збагатила присутніх духовно, подарувала радість спілкування із красою поетичного слова.