четвер, 2 листопада 2017 р.

ЛІТЕРАТУРНА АКВАРЕЛЬ

  Нині в українській    літературі з’явилося надзвичайно яскраве і численне сузір’я жінок-письменниць, які стали окрасою сучасної української літератури. Всі вони різняться за віком, літературним досвідом, жанром, у якому працюють, проте усі разом доповнюють одна одну, створюючи цілісну картину сучасної української літератури.
        Другого листопада у бібліотеці відбулася літературна акварель «Жіночі обличчя в сучасній українській літературі». Книгозбірня  гостинно відчинила двері для  тих, хто не уявляє своє життя без книги.  
      Ведучі заходу співробітники бібліотеки Зоя Костюк та Тетяна Смарш представили творчі портрети сучасних українських письменників – Ліни Костенко, Марії Матіос, Ірен Роздобудько, Світлани Талан, Люко Дашвар, Дари Корній, Надії Гуменюк. 
        Участь у заході взяли учні 10 класу ЗОШ№7 та активні користувачі бібліотеки. Поряд з відомими письменниками робить перші проби пера учениця Полозкова Анастасія, яка брала участь у міському конкурсі юних літераторів. Її збірка поетичних творів "Води самотності" готова до друку.
      Жваво пройшло обговорення книг. Присутні поділились враженнями від прочитаних творів та переглянули слайд-презентацію і буктрейлери до найвідоміших книг. 
До уваги користувачів влаштована викладка літератури "Жіночий світ у сучасній українській літературі".