неділю, 10 червня 2018 р.

ЛІТО З КНИГОЮ

          У самому розпалі літо – найулюбленіша пора року для дорослих та дітей, пора відпусток, подорожей, та гарних вражень. Але чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Щоб зробити це літо яскравим та веселим вам допоможуть співробітники бібліотеки, які влаштували у бібліотеці виставку-подорож «Літня фішка – модна книжка!».
     На сторінках книг, якi представленi  у першому розділі «Читаємо. Вирощуємо. Смакуємо.» – позитивний  досвід ведення господарства на землі, який стане в пригоді багатьом садівникам та  городникам.
     Літо – найкращий час для поїздок на природу і на пікнік. Такого роду відпочинок асоціюється у всіх не тільки зі свіжим повітрям, деревами, річкою, а ще й зі смачною їжею. Книги, які розміщені у другому розділі «Збираємось на пікнік» розкривають перед читачами цілий світ рецептів для відпочинку на природі.
       У третьому розділі «Обираємо книгу у відпустку» – книги, які складуть гарну компанію літніми днями, піднімуть настрій і покращать його навіть у самий похмурий, дощовий день. Це  історичні, пригодницькі, психологічні та жіночі романи, бестселери, детективи, фентезі.
        Тож гарного та незабутнього всім літа!