неділю, 17 березня 2019 р.

ВЕСНА, ЯК ЖІНКА. ЖІНКА, ЯК ВЕСНА

          Все на Землі від Жінки: Любов і Материнство, Краса і Весна, Життя і Ніжність,  Музика і Поезія...
   Жінка…Хто вона така? Це – загадка, яку постійно намагаються відгадати поети, художники, скульптори та інші митці. Але все марно, бо  жінка – це вічна таємниця!
      Недаремно жінку порівнюють з птахом Фенікс: вона  згорає, щоб тут же відродитись заново і знову кинутись у всеспопеляюче полум'я пристрасті, що зветься – Кохання!
       17 березня в рамках клубу за інтересами «Світ гармонії» у бібліотеці відбулося поетичне мереживо «А жінка в світ приходить для любові».  Тому одними із ключових віршів, які звучали на заході, були вірші про жінку  її чарівність, вічну жіночу красу, яку треба вміти бачити, цінувати і возвеличувати зазначила ведуча  завідувач бібліотеки Зоя Костюк.
    Свій прекрасний світ слова присутнім  дарували Іввета Химиця, Лідія Шевельова, Леонід Дудар член літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця», яка діє при центральній міській  бібліотеці .
      Вони декламували власні вірші, в яких кожен міг знайти щось для себе близьке, хвилююче, романтичне, ліричне. А ще розповіли про своє захоплення поезією, про те, що саме надихає їх на творчість.
 Не залишили нікого байдужими і виступи Ірми Машкової, Валерії Терещук, Олени Кравчик, Ніни Гаманюк, яка прочитала  поему «Історія жінки» Галини Гордасевич.  
       Ця зустріч збагатила присутніх духовно, подарувала радість спілкування із красою поетичного слова.