вівторок, 10 вересня 2019 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВЛАДА ЯКУШЕВА «КАРАТЕЛІ» ВІДБУЛАСЯ У БІБЛІОТЕЦІ НОВОВОЛИНСЬКА


     8 вересня у Нововолинську відбулася книжкова толока «Нововолинськ читає», у якій взяли участь відомі поети та письменники із різних куточків України. На зустріч прийшли поціновувачі творчості митців, адже це чудова нагода ближче познайомитися з сучасними письменниками, придбати з автографом бажану книжку.

А розпочався масштабний захід презентацією книги львівського журналіста та бійця АТО Влада Якушева «Карателі», який відбувся у приміщенні Нововолинської центральної міської бібліотеки.
     Книга побачила світ у київському видавництві «ДІПА», яке спеціалізується на виданні книг, створених учасниками АТО. Назва «Карателі» – іронічна, адже саме так українських бійців називає російська пропаганда.
      Автор поділився з присутніми спогадами про пережите на війні та зазначив, що усі події, описані в цій книзі – реальні. А особисто для нього «Карателі» – це книга-пам’яті про загиблих побратимів. А за роки війни 14-бригада втратила 28 своїх Героїв.
       Поділився спогадами і «персонаж» книги – побратим автора, учасник АТО Сергій Фіть. Цікавим, змістовним та емоційно насиченим був його виступ.
       Щиро привітав Влада Якушева з презентацією книги «Карателі» член літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» поет Ярослав  Гиць.
      Учасники презентації вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.
     Ми гордимося, що такі герої живуть серед нас і продовжують будувати вільну країну. Впевнені, що про них буде  написано ще багато  книг, зняті фільми.

         Дякуємо за зустріч та спілкування письменнику Владу Якушеву!
         Нових Вам задумів, книг і творчих зустрічей
         Дякуємо за фото Олександру Ільницькому!
         Дякуємо читачам за підтримку!