суботу, 26 жовтня 2019 р.

ВИБИРАЄМО ПРОФЕСІЮ РАЗОМ

Вибір професії – один із найвідповідальніших і найскладніших кроків у житті молодої людини. Серед сотень видів трудової діяльності так важко визначити, яка професія найбільше до вподоби, яка зробить життя щасливим.
Нещодавно для учнів 9-Б класу ЗОШ N3 (вчитель Галина Анатоліївна Мельничук) був проведений імідж-коктейль «Нові грані знайомих професій». Бібліотекар Козачок Наталія ознайомила присутніх з питанням вибору професії. Також учні дізналися про найбільш популярні та бажані професії у нашій країні.
Поділились досвідом із молоддю запрошені на захід співробітники ДНЗ «Нововолинського центру професійно-технічної освіти». Юристконсульт Наталія Василівна Яценко розповіла присутнім про свою професію. Учні дізналися про вимоги до фахівців цієї галузі, відповідальність, нюанси роботи, важливість та затребуваність на ринку праці. Викладач Світлана Володимирівна Заходякіна підготувала цікаву інформацію про ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти». Також молодь переглянула інформативне відео про професії, які можна здобути у закладі.