четвер, 13 лютого 2020 р.

ЛИШ ПРО ЛЮБОВ СЬОГОДНІ ВСІ СЛОВА


Саме під такою назвою 13 лютого, напередодні свята всіх закоханих в рамках молодіжної вітальні «Співрозмовник» пройшла романтична вечірка до Дня Святого Валентина. Ведуча заходу бібліотекар Ольга Костюк ознайомила присутніх з історією виникнення свята, яке пов'язане із зворушливою і сумною історією про молодого християнського священика Валентина, котрий попри суворі перешкоди обручав закоханих, та так і не побачивши свого щастя, навіки залишився в пам'яті людей. Традиція святкування Дня Святого Валентина прийшла і в нашу країну.


Присутні мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, поринувши у світ кохання та романтики. Пізнавальною для них стала участь у вікторині «Вгадай пару відомим літературним закоханим».      


         Учасники заходу на згадку отримали солодкі валентинки. 
Також була представлена виставка-освідчення «Таємниці закоханого серця» про неймовірні історії кохання, що живуть на сторінках книг.
Під час заходу ми намагались формувати у підлітків поняття кохання, розвивати духовність, естетичні смаки, виховувати повагу до протилежної статі. Адже любов – це те саме злиття душ, якому тисячі років дивуються люди. Кохання – завжди потрясіння, відкриття вулканічних почуттів, які криються в нас.