вівторок, 29 вересня 2020 р.

30 ВЕРЕСНЯ - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

30 вересня, в останній вересневий день в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Сама назва  «Всеукраїнський» свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги нема знань, поступу вперед.

В переддень свята, щоб вкотре нагадати про себе, запросити бажаючих стати користувачами книгозбірні, співробітники бібліотеки-філії №2 здійснили вуличне бліц-опитування «Бібліотека для мене це…»

І раптом на нас обрушилася лавина приємних і теплих слів про бібліотеку. Несподівано особисті, трепетні, ліричні одкровення перехожих стали своєрідним подарунком для нас. Це ще раз підтверджує, що читання займає далеко не останнє місце в житті людей.

 Багато щирих вітань, теплих слів, добрих читацьких посмішок отримали в свою адресу від користувачів. А щирі побажання, залишені на святковому стенді, щодня зігріватимуть та надихатимуть на нові звершення у здійсненні великих планів.