четвер, 11 лютого 2021 р.

ВАЛЕНТИНІВСЬКІ ПРИСТРАСТІ

   Саме під такою назвою 11 лютого, напередодні свята всіх закоханих в рамках молодіжної вітальні «Співрозмовник» відбулось романтичне побачення. Адже  наближається найніжніше, найромантичніше свято у році, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей День Святого Валентина! Саме в цей день наші серця особливо зігріті любов’ю і ніжністю найдорожчих, а амури поспішають поєднати пари та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. 

     Ведуча заходу бібліотекар Ольга Костюк розповіла про історію виникнення свята та про традиції, пов’язані з цим прекрасним днем. Присутні мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, поринувши у світ почуття, що глибоко зворушує серця закоханих усього світу, а по закінченні заходу, учасники отримали приємні подарунки-сюрпризи.

   Також була представлена виставка-освідчення «Як виглядає кохання» про неймовірні історії кохання, що живуть на сторінках книг.

   Під час заходу ми намагались формувати у підлітків поняття кохання, розвивати духовність, естетичні смаки, виховувати повагу до протилежної статі. Адже любов – це те саме злиття душ, якому тисячі років дивуються люди. Кохання – завжди потрясіння, відкриття вулканічних почуттів, які криються в нас.