понеділок, 15 лютого 2021 р.

ТАЄМНИЦІ ЗАКОХАНОГО СЕРЦЯ

    Усе прекрасне на Землі створене з любові до коханих. Кохання не знає часу, у його полон потрапляють люди, незалежно від віку, політичних переконань,  чи кольору шкіри. Когось воно підносить, наче на крилах, змушує мріяти, літати у хмарах і здійснювати подвиги, а когось знищує та змушує страждати. Не одне покоління письменників, музикантів, художників виразили це почуття в слові, музиці, картині.     
     14 лютого у бібліотеці-філії №2 відбулася зустріч-спогад «Моя історія кохання» в рамках клубу за інтересами "Світ гармонії". 

  Як любили, переживали палкі, часами й трагічні миті письменники, як складалося їхнє особисте життя, хто давав літературним геніям натхнення для творчості  про цей потаємний досвід їхніх сердець розповіла ведуча заходу завідувач бібліотеки  Зоя Костюк

      В романтичний День святого Валентина присутні пригадали свої зворушливі   історії кохання. Кожна їх історія по-своєму не схожа між собою, унікальна та неповторна. Розповіді були про радості взаємин й гіркоту втрат, болючу зраду і збережену віру в силу кохання.

До уваги читачів у бібліотеці влаштована виставка-освідчення де зібрано     книги з найдивовижнішими історіями кохання. Запрошуємо вас завітати у Нововолинську бібліотеку-філію №2 на Пирогова, 4.