неділю, 11 липня 2021 р.

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ШОКОЛАД!

      Щороку 11 липня відзначають «найсолодше свято» – Всесвітній день шоколаду. Це дорогоцінний подарунок всьому Людству, джерело вічного щастя і символ неземної насолоди. Такий різний, але незмінно смачний. Смакують ним усі, як діти так і дорослі.

  Племена  ацтеків, які першими навчилися робити шоколад, називали його «їжею богів».  Полюбляють «їжу богів» і учасники клубу «Світ гармонії», які зібралися сьогодні на гурман-зустріч «Шоколадно-літературне асорті».

 Ведуча зустрічі Зоя Костюк розповіла присутнім про історію виникнення та цікаві факти про шоколад.

 Шанувальники шоколаду та  книг поділилися кулінарними рецептами шоколадних десертів, які власноруч приготували. Адже існує велика кількість варіацій на тему того, що можна зробити з шоколаду, де його можна ще використати і кожна з них, без сумніву, знайде своїх шанувальників.

А до шоколаду – чай, кава та смаколики, ну і звичайно ж, тепле, дружнє спілкування одноклубників – активних друзів бібліотеки.


До уваги присутніх влаштована викладка літератури «Вишукана гірка насолода».

Тож ласуйте шоколадом будь-де й будь-коли, і він додасть вам життєвих сил, бадьорості, гарного настрою. Бажаємо, щоб у вас завжди все «було в шоколаді!»