пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

СУЧАСНА МОЛОДЬ ЧИТАЄ

       Цьогоріч вперше День молоді в Україні відзначають разом з усім світом          12 серпня. Так українська молодь демонструє прагнення інтегруватися у європейську спільноту, утвердити цінності демократії та свободи.

      В цей день в багатьох містах влаштовують концерти, квести, проводять флешмоби.  Наша бібліотека теж не лишається осторонь молодіжних справ.

      І ми, щоб зробити цей день цікавим та корисним у бібліотеці провели віртуальний бук-віраж «Молодь: читай, щоб бути у тренді», де і познайомили присутніх з книгами сучасних письменників. Жваво пройшло обговорення книг. Учасники заходу   поділились враженнями від прочитаних творів та переглянули слайд-презентацію і буктрейлери до найвідоміших книг. На заході були присутні й внутрішньо переміщені особи, котрі також є активними читачами нашої бібліотеки. Не дивлячись на похмурий день атмосфера спілкування склалася тепла і дружня.

            Сьогодні ми намагалися ще раз довести молоді, що читання приносить естетичну насолоду, спілкування з книгою, сприяє  саморозвитку  особистості.