понеділок, 12 лютого 2024 р.

14 ЛЮТОГО ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

       14 лютого у світі відзначають День закоханих. З нагоди свята в рамках клубу «Світ гармонії», який діє при бібліотеці відбувся  поетичний релакс «Все починається з любові».  

       Кохання – одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне і вічне, як саме життя. Його сила облагороджує, робить людину добрішою і кращою, спрямовує на величні діла і героїчні вчинки, а іноді змушує тяжко страждати.  До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, композитори, скульптори, філософи. Про нього стільки сказано, стільки написано. Та, мабуть, найтонше, найтрепетніше це почуття оспівали поети. 11 лютого ми мали чудову нагоду поринути у неповторний світ кохання, доторкнутися силою поетичного слова до струн нашої душі.

     Особливого забарвлення заходу додали ліричні вірші Тараса Шевченка, Лесі Українки, Володимира Сосюри, Василя Симоненка, Дмитра Павличка, Ліни Костенко, а також наших місцевих поетів. Не залишили нікого байдужими  виступи Надії Харко, Степанії Матейчук, Роксолани Гоцик, Ольги Костюк. Все це створювало гарний настрій та теплу незабутню атмосферу свята.