середа, 25 вересня 2024 р.

МЕЛОДІЯ ЗОЛОТОЇ ПОРИ

           

        Щорічно 1-го жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Напередодні свята у бібліотеці в рамках клубу за інтересами «Світ гармонії» відбулася літературно-музична година «А вже осінь прийшла у мій сад».          

        У чудовому товаристві зібралися мудрі і багаті літами  люди,  за спиною у яких великий  життєвий досвід. Добрими справами позначений  життєвий та професійний їх шлях. І кожен з них заслуговує на повагу, підтримку, на добре і тепле слово. З щирими привітаннями та побажаннями звернулася до гостей завідувач бібліотеки Зоя Костюк.

       Аматорський колектив «Надія», який діє при Нововолинському палаці культури підготував для людей елегантного віку, святкову концертну програму.

      В теплу, щиру, відверту, навіть родинну атмосферу поринули усі присутні, що завітали до нас. Не залишили нікого байдужими чарівний спів та поетичне слово, які звучали на заході. Щирими оплесками присутні оцінили виступ артистів.

     А ще були  життєві історії , теплі спогади та зворушливі вірші місцевої поетеси та прекрасної жінки Любові Занічковської. Бо хто як не люди поважного віку знають справжню вартість життя, добрих людських стосунків.

      Людська осінь, як і природа, буває різною. Тож так хочеться, щоб у кожної людини осінь життя була розписана яскравими фарбами, збагачена тільки веселими, приємними кольорами. А ще краще – хай осінь життя кожної людини буде дійсно золотою.