пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

МУЖНОСТІ НЕ БУВАЄ ЗАБУТТЯ

     28 жовтня минає 70 років з дня визволення України від німецько-фашистських  загарбників. У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю загиблих воїнів-визволителів та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій. Ми ніколи не забудемо ту мужність, відвагу, яку виявили воїни Великої Вітчизняної, ті величезні жертви, що причинала нам війна.
Напередодні цієї визначної дати  у бібліотеці відбувся урок мужності «Україна в полум’ї  війни».
       На зустріч були запрошені ветерани Великої Вітчизняної війни  Сватко Микола Захарович, Бусловський Василь Матвійович та голова Нововолинської міської організації ветеранів війни та праці Дудар Леонід Парфентійович. Разом з учасниками бойових дій усі присутні перегорнули сторінки історії Великої Вітчизняної війни, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
             Активну участь у заході взяли учні 11-Б класу Нововолинського ліцею-інтернату, а саме:  Шитлюк Олена, Цаплан Ірина, Садовець Ірина, Кобзова Вікторія, Шаброва Ірина, Пугачова Аня (класний керівник Трофимчук Л.М.). Вони  декламували вірші,  спілкувалися з ветеранами.
       Доповненням до заходу стали пісні та відеоматеріали про війну. Тепла та хвилююча зустріч стала для ліцеїстів пам’ятною та знаковою.