середу, 10 лютого 2016 р.

14 ЛЮТОГО - ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА, СВЯТО ВСІХ ЗАКОХАНИХ


    Наближається найніжніше, найромантичніше свято у році, свято, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей - День Святого Валентина!
      Свято всіх закоханих завітало і до нашої бібліотеки. Увазі  читачів ми пропонуємо книжкову виставку-інсталяцію «Все починається з любові».
     Погодьтеся, в День закоханих книга буде чудовим приємним сюрпризом, адже саме вона занурюює читача у світ цього таємничого почуття. Саме кохання у нашому житті дозволяє боротися з незгодами. Воно може підносити людину на хвилях радості, скидати у вир безнадії та туги. Та, певно, саме заради того щастя, хай і нетривалого, варто жити.  
     Це почуття подарувало нам велику кількість пісень, балад, поем, трагедій. Воно пронизує поезії Володимира Сосюри, та Івана Франка, Пушкіна і Лермонтова, Шекспіра і Петрарки, Лесі Українки та Олександра Олеся...
   А на великому бібліотечному  серці, зроблене самими бібліотекарями кожен користувач може залишити свою валентинку з побажаннями.
     Завітайте у бібліотеку та підтримайте гарний настрій своїми добрими побажаннями  у День Святого Валентина.  Запрошуємо на побачення з цікавими книгами!