неділю, 7 лютого 2016 р.

НОВИНИ ЖУРНАЛЬНОГО СВІТУ


    Бібліотекою-філією №2 в поточному році передплачені    різнобарвні, яскраво оформлені журнали, які здатні задовольнити вимоги найпримхливішого читача. Кожен з них має свою аудиторію.
   7 лютого у бібліотеці відбувся бібліофреш  журнальний «Імперія глянцевих сторінок»Його учасниками були активні користувачі книгозбірні, які мали змогу отримати свіжу інформацію із  різноманітних  періодичних видань
    Бібліотекар Тетяна Смарш підготувала підбірку періодичних видань, що надходять до бібліотеки: «Дім.Сад.Город»,«Добрые советы»,«Сімейний порадник», «Отдохни», «Истории из жизни»,  «Женские истории», «Добра кухня», тощо.
       Адже на цих сторінках журналів можна знайти інтерв’ю з відомими режисерами, акторами, співаками, практичні поради по догляду за садом, городом, цікаві кулінарні рецепти. 
                                
            А кому не хочеться дізнатися про секрети сімейного щастя, краси та здоров'я, домашнього затишку і гармонії у відносинах з близькими?
                                   
                  Присутні ознайомилися з періодичними виданнями, розподілом їх за жанрами, рубриками, періодичністю. Журнальний бібліофреш пройшов  жваво, цікаво, в невимушеній атмосфері.