середу, 4 січня 2017 р.

СЯЙВО НОВОРІЧНИХ СВЯТ

    Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. Ми чекаємо їх щороку з надією на радість, сподіваннями  на те, що неприємності залишаться в минулому, а в новому році все зміниться на краще.                Напередодні одного з найвеличніших свят – Різдва Христового, бібліотекар Смарш Тетяна запросила користувачів бібліотеки на ярмарок українських звичаїв «Чарівне мереживо новорічних свят». Вона розповіла присутнім про традиції, звичаї та обряди українського народу, що пов’язані з різдвяно-новорічними святами.  Ознайомила присутніх з книгами, які були представлені на викладці «Перлини  народних  звичаїв».
                     Святкового настрою заходу додали новорічні прикраси виготовлені власноруч вчителем образотворчого мистецтва та лозоплетіння Дзяйло Тетяною, яка влаштувала для читачів справжній майстер-клас. 
               Під керівництвом майстрині  учасники заходу мали можливість вчитися  працювати з ротангом – особливим  видом полімерної сировини. Всі отримали справжнє задоволення від процесу своєї роботи, адже кожен спробував виготовити ідеальний подарунок, зробивши його по-новорічному особливим.