четвер, 23 березня 2017 р.

ДОТИК ДО КЛАСИКИ


 Книга творить людину, вона є найкращим і найціннішим скарбом, вічно живою спадщиною. Та з-поміж безлічі книг виділяються ті, що ввібрали в себе досвід віків і мають для народу значення заповітне. Це класичні твори. Письменники-класики відійшли у вічність, залишивши нам свої прекрасні твори, сповнені гарячих почуттів і драматизму буття.
      Для шанувальників класичної літератури  у рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання у бібліотеці-філії №2 відбувся   ретро-погляд  «Класика на всі часи». Бібліотекар Тетяна Смарш ознайомила учнів 9-А класу ЗОШ №3 з незабутніми шедеврами класичної літератури, а саме з творами  Тараса Шевченка, Григорія Сковороди, Олександра Пушкіна,  Івана Котляревського, Оскара Уайльда,  Йоганна Гете та ще багатьох високообдарованих майстрів слова.
  Особливого забарвлення заходу додали слайд-презентація та демонстрація буктрейлерів до відомих книг. Неабияке задоволення принесла школярам літературна вікторина, яку провела завідувач бібліотеки Зоя Костюк. Школярі мали можливість продемонструвати свої  знання  з літератури.  Для присутніх влаштована книжкова викладка «У їхньому слові – память століть".
            Класичні твори і нині захоплюють серце читача будь-якого віку, адже у них йдеться про вічні цінності. Тож приходьте до нашої бібліотеки та читайте!