середу, 29 листопада 2017 р.

ВЧИСЬ НЕСТИ ДОБРО ІНШИМ ЧЕРЕЗ ДОБРІ СПРАВИ

      29 листопада у бібліотеці відбулася година духовного спілкування «Світ любов‘ю зігрій», на яку завітали учні 10-А класу Нововолинського ліцею-інтернату (педагог організатор Бубела Аліна). Ведучі заходу співробітники бібліотеки Зоя Костюк і Тетяна Смарш розповіли про добро, про милосердя у багатьох його проявах.
      Протоієрей Свято-Духівського храму о.Іван Боровий, на  прикладах  розкрив дану тему. Він  наголосив, що добро та милосердя неможливе  без любові до ближнього, до себе, до життя. Допомогти ближньому —  це значить принести дрібку добра, крапельку милосердя, шматочок сердечності.
      Допомогти ближньому — таке кредо Нововолинського осередку Суспільної служби України, який очолює Марія Олексіївна Карпінська. За багаторічну плідну благодійну працю вона нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня та грамотою Світової ради Суспільної служби. На рахунку у цього громадського формування  чимало добрих справ. Як працює організація, що вдалося зробити розповіла Марія Олексіїва присутнім.         
Старшокласники мали хорошу нагоду поспілкуватися з гостями і переконатися у тому, що людина лишається людиною, коли вона здатна творити добро.