неділю, 7 березня 2021 р.

ВЕСНА, ЯК ЖІНКА. ЖІНКА, ЯК ВЕСНА


                У дні весняного пробудження й оновлення вшановують жінок – тендітних та сильних, ніжних та незалежних, які щодня роблять світ кращим.

         Свого часу французький поет Шарль Бодлер сказав, що жінка – це запрошення до щастя. Складно з ним не погодитися, адже все на Землі від Жінки: Любов і Материнство, Краса і Весна, Життя і Ніжність,  Музика і Поезія... Хіба це не чудовий привід для поетичної зустрічі?

          7 березня напередодні жіночого свята у бібліотеці в рамках клубу «Світ гармонії» відбувся літературно-поетичний уікенд  «Жінка – запрошення до щастя». Свій прекрасний світ слова присутнім  дарувала Галина Дадак – поетеса за станом душі, яка знаходить час для поетичної творчості і ділиться усім цим з людьми.

        Присутні мали змогу насолодитися її поезією із збірки  «Щасливі миті життя», яка побачила світ  у 2019 році. В основу  лягли вірші про жінку, ніжні почуття, любов до рідного краю, священні спогади та бажання достукатися до кожного серця. Створили весняно-поетичний настрій та не залишили нікого байдужими вірші п.Галини.

     Емоційним та щирим було спілкування. На завершення заходу присутні мали змогу придбати поетичну збірку з автографом.