понеділок, 4 жовтня 2021 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У БІБЛІОТЕЦІ

        30 вересня з нагоди професійного свята, бібліотека   запросила всіх бажаючих на  День відкритих дверей.

       Протягом дня на користувачів бібліотеки чекали різноманітні акції, конкурси, презентації, вікторини.

       Вперше завітали до нас учні 9-А класу Нововолинського наукового ліцею-інтернату, які взяли активну участь у бук- слемі. Завдання  полягало в тому, щоб якомога краще розрекламувати книжку, яку вони прочитали.  В майстерності презентації прочитаних книжок змагалося декілька команд, які вміло донесли до присутніх свої емоції і почуття від прочитаного.

       Це ще раз підтверджує, що читання займає далеко не останнє місце в житті сучасного підлітка, адже сьогодні кожен учасник заходу сказав : «Я читаю і вам раджу».

       Щоб привернути увагу  до творчості сучасних українських письменників, для учнів 9-го класу ліцею №8 було проведено дегустацію книжкових новинок «Смакуй українське!».

        Під час заходу присутні ознайомилися із творчістю Анастасії Нікуліної, Ірен Роздобудько, Віталіни Макарик, Олександри Шутко, Сергія Гридіна Дари Корній, тощо.  Кожен, хто побував сьогодні у нас, зарядився позитивом та гарним настроєм, адже бібліотека – це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості та дозвілля.