пʼятницю, 3 грудня 2021 р.

СВЯТО ДОБЛЕСТІ ТА МУЖНОСТІ

    Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в Україні відзначають важливе свято ‒ День Збройних сил України. Дата обрана не випадково, адже саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні Сили України». Саме ж свято відзначають із 1993 року, яке є символом справжньої мужності, героїзму і відваги, об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави. 

         В цей день ми низько вклоняємося подвигу тих хто несе військову службу в зоні АТО, захисникам та захисницям, новобранцям та офіцерам за відданість українській державі, незламну силу волі,  безстрашність та спокій кожного українця та щиро вітаємо всіх військовослужбовців із Днем Збройних сил України. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Бажаємо  воїнам міцного здоров’я, невичерпної енергії і незламної віри, мирного неба, благополуччя, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!

         У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

      До Вашої уваги, онлайн-презентація «Збройні сили України – гордість та міць нашої держави» та тематична полиця «Захисник України – мужність, сила, честь, обов’язок».

Слава Україні! З Днем Збройних сил!

По завершенні карантину, ласкаво просимо до бібліотеки-філії №2!