понеділок, 9 вересня 2024 р.

ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ. ЧИТАЙ НОНФІК


       Національний тиждень читання нонфіку цьогоріч триває з 2 по 8 вересня. Гасло тижня нонфіку – «З історії незакінченої війни».

      Трагічні події, які переживає наша країна сьогодні, змусили багатьох письменників України увіковічнити їх на папері. Це й літературні праці цивільних людей, книги військових, волонтерів. Автори пишуть як про себе, так і про інших, занурюючись у біль нового витка війни наживо.

       Наша бібліотека долучилася до національного тижня читання нонфіку. Популяризуємо нонфікшн літературу. Для користувачів бібліотеки провели бібліомікс "Читай нонфікшн літературу".

понеділок, 2 вересня 2024 р.

ДЕНЬ ЗНАНЬ У БІБЛІОТЕЦІ

       День знань – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

   До дня знань у бібліотеці  влаштована виставка «Книги, які знають все». Запрошуємо читачів пізнати неймовірний світ предметів, що викладають у школах. На виставці представлені словники, енциклопедії, довідники, з хімії, біології, фізики та інших предметів, які полегшать навчання та зроблять його цікавим.

        Шановні читачі, вітаємо з новим навчальним роком! Бажаємо здоров’я, гарних оцінок, вірних друзів, натхнення, здійснення усіх бажань.

           Всім мирного і щасливого навчального року!