понеділок, 27 квітня 2015 р.

НЕ ЗАБИРАЙ У СЕБЕ ЗАВТРА


   В сучасному суспільстві  надто багато різноманітних спокус, на які піддаються ще несформовані молоді особистості. Паління, алкоголізм, наркоманія... Це все, реалії, з яким доводиться стикатися молоді мало не щодня. Саме про цих підступних ворогів вели розмову на зустрічі за  круглим столом "Молодь в оманному світі спокус", яка відбулася у бібліотеці-філії №2 для учнів 9-А класу ЗОШ №7 (класний керівник Савчак Л.В).   
Бібліотекарі  Костюк Зоя та Смарш Тетяна розповіли про історію виникнення алкогольних напоїв та наркотиків.
Пізнавальним і повчальним був виступ підліткового лікаря-терапевта Валерія Васильовича Сологуба . Він зазначив, що шкідливі звички особливо негативно впливають на організм підлітка, що не сформувався, поступово руйнуючи його. А  піддавшись спокусі сьогодні, отримаєш невтішні результати завтра.
       Підлітки мали можливість поспілкуватися з фахівцем і отримати професійні відповіді на питання, стосовно проблеми. Вони відкрито висловлювали власні бачення даної проблеми та переконалися, що якщо людина не здатна сказати «ні» шкідливим звичкам, вона стає на шлях, що може призвести її до деградації фізичної, моральної, духовної, соціальної і врешті-решт, до загибелі.

  До уваги присутніх були представлені відеофільм, слайд-презентація та викладка літератури  «Захоплення, що ведуть у безодню».