понеділок, 6 липня 2015 р.

ЛІТО МИСТЕЦТВА ТА СМАКУ У БІБЛІОТЕЦІ


Немає нічого приємнішого, ніж власноруч  щось приготувати, спекти і порадувати своїх близьких кулінарними сюрпризами. І саме журнал «Лиза», "Добрые советы", "Отдохни" – це яскравий та апетитний світ для тих, кому готувати в радість. 
   На сторінках цих періодичних видань можна знайти поради, секрети та тонкощі домашньої кухні,  безліч рецептів та  цікаві ідеї для оздоблення страв, які прикрасять ваш святковий та повсякденний стіл. Адже кулінарія – це мистецтво.А літо для господинь – чудова пора, яка надихає на кулінарну творчість!
    В  бібліотеці-філії №2 відбувся бенефіс «Від журналу – до творчості»», який організувала та провела бібліотекар Смарш Тетяна. Захід поєднав творчість та мистецтво кухні. А родзинкою  стала презентація простих  у приготуванні, але дивовижно  красивих, гарно оформлених літніх страв.
     Легкі салати, млинці, фруктові десерти, тістечка, і це не повний перелік кулінарних шедеврів, які представили наші користувачі-шанувальники журналів. Тож літнє меню вийшло надзвичайно яскраве та вітамінне.     
      На продовження заходу всі присутні мали хорошу нагоду  поділитися своїми улюбленими рецептами, спробувати страви   та солодощі,  ознайомитися з журналами  на викладці «Чим хата багата».
       Готуйте і творіть, дорогі господині, на здоров'я собі та своїм близьким.
Смачного Вам літа!