четвер, 1 жовтня 2015 р.

ЩОБ ОСІНЬ БУЛА ЗОЛОТА!


      Щорічно 1-го жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. У цей святковий, осінній день у бібліотеці-філії №2 відбувся вечір-задушевної розмови «Скрасіть осінь життя милосердям».
     На захід були запрошені ветерани війни та праці – мудрі та багаті літами люди,  за спиною у яких великий  життєвий досвід.
      Зі щирими привітаннями та побажаннями звернулася до гостей завідувач бібліотеки Зоя Костюк. Бібліотекар Тетяна Смарш підготувала для присутніх розповідь про творців найбільш улюблених у народі пісень та історію їх створення : Степана Руданського « Повій вітре на Вкраїну», Леоніда Глібова «Стоїть гора високая», Михайла Старицького «Ніч яка, Господи, місячна, зоряна», Андрія Малишка «Рідна мати моя», Дмитра Павличка «Два кольори» та інші. 
  Особливого забарвлення заходу додали пісні у виконані хору «Ветеран» (художній керівник Приступа Василь Павлович) та поетичне слово Дударя Леоніда Парфентійовича-голови Нововолинської міської організації ветеранів війни та праці.  Звеселяла серце і душевна розмова і добре слово.   Все це створювало гарний настрій та теплу незабутню атмосферу свята.


     На продовження заходу був організований солодкй стіл, за яким не переставали лунати пісні і слова вдячності за організоване свято.
Ми тішимось, що нам вдалося подарувати хвилини радості тим, хто заслуговує нашої поваги, підтримки і просто добрих слів.