четвер, 8 жовтня 2015 р.

ЮРИДИЧНИЙ ДІАЛОГ


    Швидкоплинно минають шкільні роки. Так само cтрімко      пролетить і останній навчальний рік для учнів випускних класів, які починають серйозно замислюватись над вибором професії. Адже це один із найвідповідальніших кроків у житті кожної людини. І що може бути кращим за спілкування з представником тієї чи іншої професії? 
      Таку змогу   мали учні 9-го класу Нововолинської гімназії 8 жовтня на юридичному діалозі « Я б у юристи пішов», який організували бібліотекарі бібліотеки - філії №2.

На захід була запрошена юрисконсульт Яценко Наталія Василівна, яка ознайомила учнів  з юридичними професіями, їх значимістю та важливістю в суспільстві. Вона зазначила, що професія юриста  є досить цікавою, а також перспективною на сьогоднішній день. Юрист  навела  цікаві приклади зі своєї юридичної практики та  доступно висвітлила усі питання, які присутні приготували для неї.
   Приємні враження справив на учнів цей теплий та невимушений діалог. Школярі  усвідомили – що для того, щоб здобути професію юриста, потрібно багато працювати над собою, та гарно навчатись.


   Присутні мали змогу ознайомитися з літературою на книжковій полиці "Вибір професії або задача з багатьма невідомими".
    Тож побажаємо кожному старшокласнику зробити правильний вибір професії, яка найбільше відповідає його інтересам, здібностям, нахилам.